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글제목
 How Were Marshmallows Invented?
작성자
 이** (jean)
글내용

 

Description:

 

What is a marshmallow? Do they grow on trees? Do they fall from the sky during periods of extreme weather? Wrong! 

 

마시멜로가 무엇일까요? 그들은 나무에서 자랍니까? 그들은 극한의 날씨 동안 하늘에서 떨어지나요? 틀렸습니다!

 

Transcription:

 

First, what is a marshmallow?

Do they grow on trees?

Do they fall from the sky during periods of extreme weather?

Wrong.

Marshmallows come from a 6-foot-tall flowering mallow plant that grows in Europe, Northern Africa, and Western Asia on marshes.

Marshmallow.

Get it?

Ancient Arabs, Chinese, and Romans used parts of the marshmallow root to cure everything from sore throats to tummy aches. But it was the ancient Egyptians who combined sap from the mallow plant with honey and nuts to make a snack. The treat wasn't very sweet because raw marshmallow is bitter. And it took 12 hours to harvest the sap. Smash cut to 4,000 years later in the 1800s in France.

Candy makers were looking to create a cough drop using mallow root's medicinal properties. By adding egg whites and sugar, they created the guimouve, a flat, spongy, chewy candy, cut into a bar from a large block. 

The guimouve was incredibly popular. Turns out all that popularity was a problem.

It took nearly three days to make and set a single block, and the chefs had to spend hours beating the egg whites--a painful arm workout that left them sore and exhausted.

Soon, confectioners in the US came up with their own gooey take. They added corn syrup and invented a wrinkle cream for ladies called marshmallow creme.

These days, we call it fluff. And it's hard to imagine anyone putting something from a Fluffernutter sandwich on their face. But marshmallows were still a ways away from bobbing in our hot chocolate. They were huge, hard to find, and expensive.

Enter candy maker Alex Doumak. Marshmallows were basically this guy's life. But by the 1950s, he was tired of molding marshmallows by hand and wanted to automate it. So he got the patent for something called the extrusion process, or jet puffing.

Raw marshmallow goop is pushed through long tubes at high speeds to form ropes that are then cut with big knives to give a circular shape. Then, the puffy treats are tumbled in a large drum with cornstarch to give them their skin. In the time it took others days to make a batch of marshmallows, the Doumak company was pumping out mallows by the thousands.

By this point, another marshmallow delight had gained national popularity. The Peep was made by the Just Born Candy Co. The large, colorful marshmallows shaped like baby chicks were a hit. But one batch took 27 hours to make.

 

Sam Born, the Peep maker and Just Born CEO, was a legend in the candy world. He was credited with inventing sprinkles and a machine that put sticks into lollipops. So when his son Bob took over making Peeps, he had big, fluffy shoes to fill. Bob Born came up with the idea for an extrusion invention he called The Depositor. In just six minutes, the machine could spit out six sleeves of Peeps at a time. Talk about getting your ducks in a row.

We'd love to tell you more about the depositor, but the mechanics of the machine are a company secret. So we may never know how the Peeps are hatched. 

With Alex Doumak's extrusion pattern, the world could enjoy mass production of not just marshmallows, but pasta, breakfast cereals, and even dog food.

So next time you're sitting around a campfire toasting a marshmallow, know that what got you here isn't just fluff. Marshmallow is the root of invention. 

 

먼저, 마시멜로란 무엇입니까?

그들은 나무에서 자랍니까?
혹한기에 하늘에서 떨어지나요?
틀렸어요.
마시멜로는 습지의 유럽, 북아프리카, 서아시아에서 자라는 6피트 높이의 꽃이 피는 멜로우 식물에서 나옵니다.
마시멜로.
알았어요?
고대 아랍인들, 중국인들, 로마인들은 목이 아픈 것부터 배가 아픈 것까지 모든 것을 고치기 위해 마시멜로 뿌리의 일부를 사용했습니다. 하지만 간식을 만들기 위해 말라위 식물의 수액을 꿀과 견과류와 결합한 것은 고대 이집트인들이었습니다. 생 마시멜로는 쓰기 때문에 이 간식은 그리 달지 않았습니다. 그리고 수액을 수확하는 데 12시간이 걸렸습니다. 4,000년 후인 1800년대 프랑스에서 잘게 부수세요.
사탕 제조자들은 낮은 뿌리의 약효를 이용하여 기침약을 만들기를 기대하고 있었습니다. 그들은 달걀 흰자와 설탕을 첨가하여 납작하고 해면질이며 쫄깃한 사탕인 기무브를 큰 블록에서 잘라냈습니다.
그 기무브는 엄청나게 인기가 있었습니다. 알고 보니 그 모든 인기가 문제였습니다.
한 블록을 만들고 설치하는 데 거의 3일이 걸렸고, 요리사들은 계란 흰자를 두들기는 데 몇 시간을 소비해야 했습니다. 고통스러웠던 팔 운동이 그들을 아프고 지치게 만들었습니다.
곧, 미국의 제과업자들은 그들만의 끈적끈적한 맛을 생각해 냈습니다. 그들은 옥수수 시럽을 추가했고 마시멜로 크림이라고 불리는 여성들을 위한 주름 크림을 발명했습니다.
요즘, 우리는 그것을 플러피라고 부릅니다. 그리고 플러피너터 샌드위치의 무언가를 그들의 얼굴에 바르는 것을 상상하는 것은 어렵습니다. 하지만 마시멜로는 여전히 우리의 핫초코릿에서 씹는 것과는 거리가 멀었습니다. 그것들은 크고, 찾기 어려웠고, 비쌌습니다.
사탕 제조업자 알렉스 더막(Alex Doumak)을 입력하세요. 마시멜로는 기본적으로 이 사람의 삶이었습니다. 하지만 1950년대가 되자, 그는 손으로 마시멜로를 만드는 것에 지쳤고, 그것을 자동화하고 싶었습니다. 그래서 그는 압출 공정, 즉 제트 퍼프(jet puffing)에 대한 특허를 얻었습니다.
생 마시멜로 구프는 긴 튜브를 빠른 속도로 밀어 밧줄을 형성한 다음 큰 칼로 잘라 원형을 만듭니다. 그리고 나서, 그 부풀어 오른 간식들은 그들의 피부를 주기 위해 옥수수 녹말이 있는 큰 드럼통에 굴러 떨어집니다. 마시멜로 한 묶음을 만드는 데 다른 날이 걸렸을 때, 두막 회사는 수천 명의 사람들이 마시멜로를 퍼내고 있었습니다.
이때쯤, 또 다른 마시멜로 향연이 전국적인 인기를 얻었습니다. 핍은 저스트본 캔디사에서 만들어졌습니다. 아기 병아리처럼 생긴 크고 다채로운 마시멜로가 인기를 끌었습니다. 하지만 한 묶음은 만드는데 27시간이 걸렸습니다.

핍(Peep) 제조업체이자 저스트 본(Just Born) CEO인 샘 본(Sam Born)은 사탕 세계의 전설이었습니다. 그는 스프링클과 막대사탕에 막대기를 넣는 기계를 발명한 공로를 인정받았습니다. 그래서 그의 아들 밥(Bob)이 핍스(Peep) 제조를 시작했을 때, 그는 채워줄 크고 푹신한 신발을 가지고 있었습니다. 밥 본은 그가 예금주(The Depositator)라고 부르는 압출성형 발명에 대한 아이디어를 생각해 냈습니다. 단 6분 만에, 그 기계는 한 번에 6개의 핍스 소매를 뱉을 수 있었습니다. 오리를 일렬로 세우는 것에 대해 이야기하세요.

예금주에 대해 더 말씀드리고 싶지만, 이 기계의 작동 방식은 회사 기밀입니다. 그래서 우리는 피프스가 어떻게 부화하는지 결코 알지 못할 수도 있습니다. 

알렉스 더막의 압출 패턴으로, 세계는 마시멜로뿐만 아니라 파스타, 아침 시리얼, 그리고 심지어 개 사료의 대량 생산을 즐길 수 있었습니다.

다음 번에 캠프파이어 주변에 앉아 마시멜로를 굽고 있을 때, 여러분을 여기에 있게 한 것은 솜털뿐만이 아니라는 것을 알아보세요. 마시멜로는 발명의 근원입니다. 

 

Questions:


1. What is the origin of marshmallows and where do they come from?

2. How did ancient civilizations like the Arabs, Chinese, Romans, and Egyptians use marshmallow root in traditional medicine and food preparation?

3. What innovations in marshmallow production were introduced by candy makers like Alex Doumak and Just Born Candy and how did these advancements impact the mass production and popularity of marshmallows in modern times? 

 

작성일자
2024-03-27 오후 12:14:08
첨부파일
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